Databeskyttelse og Offentlighed 18. Arrangøren vil indsamle og behandle deltagernes personlige oplysninger, og det vil blive delt med arrangørens agenter, affilierede og, hvis det er relevant, tredjemand præmieudbyderen (herunder dem uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde).

Oplysninger fra deltagerne vil kun blive brugt til det formål at udføre denne kampagne (herunder for præmier, der skal leveres) og andre formål, som måtte være angivet på tidspunktet for indrejse eller på reklamemateriale. Personlige oplysninger vil blive anvendt i overensstemmelse med den gældende fortrolighedspolitik på plads fra tid til anden (se http://www.newsprivacy.co.uk/single/). 19.

Deltagernes navne og generelle placeringer vil blive offentliggjort eller gøres offentligt tilgængelige, hvis de er en vinder af Kampagnen i overensstemmelse med de lovgivningsmæssige krav. Under sådanne omstændigheder kan vi også gøre gratis brug af denne information og deltagerens fotografier til reklameformål både under dette og fremtidige kampagner ved arrangøren eller nogen af ​​dets associerede eller tilknyttede virksomheder.

Dette omfatter at gøre deres navn til rådighed på arrangørens hjemmesider og sociale medier platforme. Vinderen og eventuelle gæster kan også være påkrævet for at deltage i et rimeligt omfang i forbindelse med denne kampagne. Generelt 20.

Arrangørens beslutning er endelig og bindende for deltagerne. Ingen korrespondance vil blive indgået. 21.

Hvis deltagerne ikke give nogen af ​​de obligatoriske oplysninger, der anmodes når de deltager i kampagnen, vil de træder blive annulleret. 22. Arrangøren forbeholder sig ret til at kræve, at deltagerne skal bevise, at de er berettiget. Hvis en vinder er fundet at være støtteberettiget, forbeholder arrangøren sig ret til at tildele deres præmie til en anden deltager, og til at kræve tilbagelevering af enhver præmie allerede tildelt.

23. Bestemmelsen i prisen er ikke ensbetydende med holdninger som arrangøren af ​​Deacon Jones Gulvbelægning eller andre berørte på nogen måde med kampagnen tredjeparter. Eventuelle klager eller forespørgsler vedrørende anvendelsen af ​​præmien skal rettes til Deacon Jones Gulvbelægning. 24. Deltagerne skal ikke fil SEPA gøre noget ulovligt og / eller farlige og / eller der ville sætte sig selv eller andre på nogen risiko.

Medmindre det har været uagtsom, arrangøren vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader, tab eller skade som følge af deltagernes indrejse i Kampagnen eller deres accept og / eller brug af præmien, eller for tekniske, hardware- eller softwarefejl, tabt, defekte eller utilgængelige netværksforbindelser eller vanskeligheder af enhver art, der kan begrænse eller forbyde deltagers evne til at deltage i kampagnen. Arrangøren er ikke ansvarlig for mistede, beskadiget, forsinket, ødelagt, ufuldstændige, ulæselige eller på anden måde ulæselige poster.

Bevis for at foretage et telefonopkald, sende en post med post, e-mail eller tekst, er ikke bevis for modtagelse fra arrangøren af ​​nogen indgange. Intet i disse vilkår og betingelser skal på nogen måde begrænse arrangørens ansvar for død eller personskade forårsaget af uagtsomhed eller til ethvert andet spørgsmål, hvor ansvar kan ikke begrænses som et spørgsmål om lov. 25.

Arrangøren forbeholder sig ret til enhver tid at annullere, ændre eller træde den Promotion (herunder ændring præmier) hvis, efter eget skøn, Kampagnen ikke kan gennemføres som angivet. I tilfælde af en trykning eller anden fejl resulterer i at der er flere vindere end præmier til kampagnen, forbeholder arrangøren sig ret til (a) Det fastslås som ugyldige krav eller firmaer følge af en sådan trykning eller anden fejl; og / eller (b) tildele tilgængelig præmie (r) gennem en yderligere draw eller at opdele præmie (r) eller værdien af ​​præmie (r) mellem vinderne af Promotion.

26. Enhver deltager, der kommer ind eller forsøger at deltage i kampagnen på en måde, der i arrangørens rimelige mening er i strid med disse vilkår og betingelser eller i sagens natur er uretfærdigt at andre deltagere (herunder manipulation med driften af ​​Kampagnen, snyd, hacking, bedrag eller andre urimelige spillekort praksis såsom hensigt at genere, misbruge, true eller chikanere andre deltagere eller arrangøren og / eller nogen af ​​dets agenter eller repræsentanter) kan afvises fra Kampagnen på arrangørens eget skøn.

Endvidere når sådanne foranstaltninger har væsentligt forringet kampagnen, Promotoren kan efter eget skøn tilføje yderligere trin til kampagnen, som den mener er nødvendige for at løse eventuelle problemer i forbindelse med sådanne handlinger. 27. Arrangøren forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser. Alle ændringer vil blive offentliggjort på arrangørens hjemmeside ( ”Webstedet”). 28.

Hvis du er bosiddende i Det Forenede Kongerige, da disse vilkår og betingelser er underlagt engelsk lovgivning, og domstolene i England og Wales har enekompetence til at behandle enhver tvist eller krav, der opstår i forbindelse med Kampagnen eller disse vilkår og betingelser (undtagen hvis du er bosiddende i Nordirland kan du også anlægge sag i Nordirland), og hvis du er bosiddende i Skotland, kan du også anlægge sag i Skotland). Hvis du er bosiddende i Irland så disse vilkår og betingelser er underlagt irsk lovgivning og domstolene i Irland skal have enekompetence til at behandle enhver tvist eller krav, der opstår i forbindelse med Kampagnen eller disse vilkår og betingelser.

29. Arrangøren af ​​denne kampagne er talkSPORT Limited (operatør af talkSPORT) af en London Bridge Street, London, England, SE1 9GF (den ”Arrangøren”).
Harry Redknapp, Sam Allardyce og David Seaman har mobiliseret sammen til støtte for Gordon Taylor, da han forbereder sig på at træde tilbage som administrerende direktør for de professionelle fodboldspillere Association.

Taylor har bekræftet at han vil træde tilbage fra sin post efter 38 år med ansvar, når en uafhængig gennemgang af PFA er afsluttet. Han har været en yderst kontroversielt figur i engelsk fodbold, og har været udsat for kritik i de seneste år for de utrolige løn, han har opnået i løbet af sin tid i jobbet. 3 Gordon Taylor er kommet under kraftig beskydning for sin drift af PFA Taylor er den højest betalte fagforening boss i verden.

Han har efter sigende tjent mere end £ 20million over de seneste 12 år, og der blev sagt at være betalt en årsløn på en svimlende £ 2,2 mio i 2017. Han er også blevet anklaget af mange for ikke i sin pligt til at beskytte og støtte afspillere efter deres pensionering fra spillet, med særlig fokus på den manglende finansiering af forskning i hovedskader.

Men Redknapp insisterer chefen har ’altid komme op trumps’ for ham, når han har henvendt sig til Taylor med et problem. ”Jeg har aldrig haft til at bruge dem en frygtelig masse, men når jeg har kaldt Gordon har han altid været den samme, han er altid kommet op trumps for mig,” Den Tidligere Tottenham manager fortalte talkSPORT. SENESTE FODBOLD NYHEDER GOSSIP Man United flytte til Juventus es, Arsenal til at lande wonderkid, plus Spurs opdatering LIV-LEY TING Jake Livermore redskaber fremragende skud som West Brom kant forbi Birmingham 3-2 IKKE rode rundt Claude Makelele engang lovet at sætte Barcelona legende på hospitalet live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Levende stream kommentar og bekræftede hold live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy endelig at smadre fremmøde rekord meget venlig Man United til at betale Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjær udnævnelse ny æra fodboldforbund annoncerer Mark Billingham som ny administrerende direktør tage handling Premier League ledere parat til at tage hold fra banen i tilfælde af racisme ”faktisk en dreng, der bruges til at spille for mig kæmper, han har et stort sundhedsproblem, og han har været på en venteliste til to år at få en operation, og jeg ringede Gordon personligt og spurgte, om han kunne hjælpe.